Room for a Playwright

Invisible Studio, Hants, 2020

 

fc1 

Photography by Invisible Studio     Download Original

  • fc1    
  • image0_1    
  • image0-1_lr    
  • img_0357_2    
  • img_0392    
  • img_0570    
  • img_0674_2    
  • img_1138    
  • img_2426    
  • img_2452    
  • img_2706    
  • img_4028    
  • img_5492    
  • img_5832    
  • img_6973    
  • img_7795    
  • img_4648    

A new studio for a playwright to allow him to work during lockdown and escape the confines of a domestic dwelling, this project is conceived as a prototypcial low-cost replicable workspace

It uses components that are entirely standard and available from mainstream builders merchants and agricultural suppliers, including the corrugated sheet cladding and flashings, gutters, windows and internal shuttering plywood linings. There are no 'specialist' or bespoke items, reinforcing our interest in the ordinary and in the architecture of the everyday.

Annual CO2 emissions data (requested in kg/m2/year) was provided as follows: 13KG

Data

  • Begun: May 2020
  • Completed: Aug 2020
  • Floor area: 38m2
  • Sector: Office
  • Total cost: £39,000
  • Funding: private
  • Tender date: Jan 2020
  • Procurement: JCY Minor Works
  • Address: Grayshott, Hants, United Kingdom

Professional Team

Suppliers