The Dovecote

, West Sussex, 2020

 

4SXZNOSWT8SWDMA_20210511_101400 

All photographs Folkes Architects     Download Original

  • 4SXZNOSWT8SWDMA_20210511_101400    
  • 4SXZNOSWT8SWDMA_20210511_100148    
  • 4SXZNOSWT8SWDMA_20210511_100402    
  • 4SXZNOSWT8SWDMA_20210511_101517    
  • 4SXZNOSWT8SWDMA_20210511_101720    
  • 4SXZNOSWT8SWDMA_20210511_103123    
  • 4SXZNOSWT8SWDMA_20210511_103229    
  • 4SXZNOSWT8SWDMA_20210511_103244    
  • 4SXZNOSWT8SWDMA_20210511_103419    
  • 4SXZNOSWT8SWDMA_20210511_104024    
  • 4SXZNOSWT8SWDMA_1668_-_The_Dovecote_-_2.01E_-_Proposed_Plans_and_Elevations    
  • 4SXZNOSWT8SWDMA_1668_-_The_Dovecote_-_2.02F_-_Site_Plans_and_Sections    
  • 4SXZNOSWT8SWDMA_1668_-_The_Dovecote_-_B_REGS_-3_01C-Proposed_Site_Plan_and_Gf_Pla    
  • 4SXZNOSWT8SWDMA_1668_-_The_Dovecote_-_B_REGS_-3_02B-Proposed_Elevations    
  • 4SXZNOSWT8SWDMA_1668_-_The_Dovecote_-_B_REGS_-3_03C-Proposed_Sections_A-A_and_B-B    
  • 4SXZNOSWT8SWDMA_1668_-_The_Dovecote_-_B_REGS_-3_04D-Proposed_Sections_C-C_and_D-D    

A contemporary ground-floor extension to a Grade II-listed property to create a kitchen/ living space with access into the garden. A new master bedroom and ensuite is located to the rear of the kitchen.

Data

  • Begun: Aug 2019
  • Completed: May 2020
  • Floor area: 57m2
  • Sector: Residential
  • Total cost: £171,000
  • Funding: Private
  • Tender date: Aug 2018
  • Procurement: Negotiated contract
  • CO2 Emissions: 20,605kg/m2/year
  • Address: Pulborough, West Sussex, RH20, United Kingdom

Professional Team

Suppliers