The Studio

Inventive Design Associates , Cheadle Hulme, 2019

 

complete_1_0 

    Download Original

  • complete_1_0    
  • complete_2    
  • complete_3    
  • complete_4    
  • complete_6    
  • complete_8    
  • complete_7    
  • complete_5    
  • concept_design    
  • before_shot    

The conversion of an existing building into a new design studio, including new contemporary box extension with separating glass link to existing building.

Photography by Nigel Hodgson

Data

  • Begun: May 2018
  • Completed: Mar 2019
  • Floor area: 162m2
  • Sector: Residential
  • Total cost: £250,000
  • Funding: Private
  • Tender date: Jan 2018
  • Procurement: JCT Minor works
  • CO2 Emissions: 45.89kg/m2/year
  • Address: Station Road, Cheadle Hulme, SK8, United Kingdom

Professional Team

Suppliers