Warwick Close

MBP Architects, Hampton Hill, 2010

 

Subscribe now to instantly view this image

Subscribe to the Architects’ Journal (AJ) for instant access to the AJ Buildings Library, an online database of nearly 2,000 exemplar buildings in photographs, plans, elevations and details.

Already a subscriber? Sign in

 

Michael Phillips (website)     Download Original

  •     
  •     
  •     
  •     
  • Foundation plan    
  • Ground floor plan    
  • Sections    
  • South & west elevation    

A modest single storey rear extension to replace an existing uPVC conservatory

The aim of the project was to replace the existing uPVC conservatory with a new extension giving improved accomodation and providing a better link to the garden.

The form is simple with a generous roof overhang. New brickwork walls are complimented by aluminium framed glazing and doors which have a gun metal grey powder coated finish.

Data

  • Begun: Oct 2009
  • Completed: Mar 2010
  • Sector: House
  • Total cost: £60,000
  • Funding: Private
  • Tender date: Sep 2009
  • Address: Warwick Close, Hampton Hill, TW12 2TY, United Kingdom

Professional Team

Suppliers